Kulutusjuhla

Siniristilippu ja Made in Thaimaa

monday 8. juneta 2009 klo 7.44 kirjoittajana Mari Koo

Aimoa ärsyttää harhaanjohtava suomalaisuudella ratsastaminen: “Vaan mitäpä paljastuikaan, kun etsin pesuohjetta. Niskan lappu kyllä kertoo paidan merkiksi rusko neuleen (argh, mikä yhdyssanavirhe) ja komeasti on nimen alla Suomen lippukin. Pesuohjeessa valmistusmaa onkin vähän kauempana. Että näin. Made in Thailand.

Lisäys (klo 23.18): Google-haku ei luonnollisestikaan kerro koko totuutta, mutta eipä löytynyt hakusanoilla “rusko+ neule” tai “ruskoneule” valmistajaa. Alan epäillä, että tässä tarkoituksella on käytetty samankaltaista nimeä kuin Ruskovilla, joka tekee tuotteensa ihan oikeasti Suomessa.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Siniristilippu ja Made in Thaimaa”

  1. Jyri says:

    Epäilystä herättää myös se että “siniristilipulla” markkinoivassa tuotteessa näyttävät sekä siniristin sininen ynnä lipun mittasuhteet poikkeavan siitä mitä niiden pitäisi olla…

Kommentoi