Kulutusjuhla

Vakuumipakattu ei maistu, kanan luita ei löydy

monday 29. juneta 2009 klo 21.11 kirjoittajana Mari Koo

Schizoa ärsyttää suomalainen ruoka: “Suurin osa suomalaisista taitaa syödä säilöntäkaasuihin vakuumipakattua sontaa. Ymmärrän hyvin kauppiasta, että sitä pistetään tarjolle … koska se menee kaupaksi. Mutta kyllä nykypäivänä esimerkiksi kokonaisen broilerin hankkiminen on vaikeaa. Marinoitua kanan palasta löytyy vaikka minkälaista, mutta ihan au naturel broileria saa etsiä kissojen ja koirien kanssa.

Ajattelin myös tehdä itse kanalientä. Kanan luiden saaminen se vasta onkin vaikeaa. Kyllä tulee ikävä Hakaniemen kauppahallia. Kaupasta kyllä löytyy jo mainittuihin vakuumipakkauksiin tungettua parmankinkkua, mutta luomua ei sitten löydy millään.” (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Kommentoi