Kulutusjuhla

Ei mainoksia -lappuja eri tavoin

thursday 27. augustta 2009 klo 10.10 kirjoittajana Mari Koo

Muutama päivä sitten sain vinkin Facebookin Ei mainoksia -ryhmästä. Siellä kerrotaan mm. se, että YTV:n alueella asuvat voivat tilata ilmaiseksi Ei -mainoksia tarran YTV:n esitetilausnumerosta (09) 1561 508 tai sähköpostitse jate.esite(at)ytv.fi.

Suomen Luonnonsuojeluliitto myy omia tarrojaan kahden euron hintaan.

Jokainen voi tietysti tehdämieleisensä lapun oveen. Olen kavereillani nähnyt hauskoja, taiteellisia ja nokkelia ratkaisuja, jollaisia omat aivoni eivät edes keksi. Pitänee ryhtyä tallentamaan parhaat ideat ja erilaiset tavat ilmaista, ettei halua mainospostia.

Jaa tietoa eteenpäin

6 kommenttia kirjoitukseen “Ei mainoksia -lappuja eri tavoin”

 1. Irina K. says:

  Niitä olisi kiva nähdä täälläkin.

  • Mari Koo says:

   Pitää yrittää muistaa nappailla kuvia ja kerätä otoksia talteen, kun on liikkeellä. Toki muutkin saavat lähetellä tyylikkäitä kieltolappuskuvia 🙂

 2. oblomov jr says:

  Teinpä tämmösen tempun: linkissä mainitulta nettisivustolta kopioin koneelleni jpg.-tiedostona kuvan “Ei mainoksia!” -tarrasta ja tulostin sen paperille, leikkasin kuvan irti paperilta ja teippasin ulko-oven postiluukun yläpuolelle. Voila! Luonto kiittää ja Luontoliitto kärsii 2 e tämän piratismin takia.

 3. Jenni says:

  Täällä Jyväskylässä oli pitkään eräässä postilaatikossa tarra “Mainoksia älä jaa, srk-viesti tulla saa”. Se oli hauska, joskaan en tiedä mahtoiko toimia, sillä seurakuntaviesti jaettiin muun ilmaisjakelun mukana ja mainostenjakaja ei välttämättä lähde erittelemään mainoksia ellei halua olla tosi huomaavainen.

 4. Sole Noid says:

  Noissa valmiissa kieltotarroissa on yksi puute: niissä ei yleensä kielletä puhelinluetteloita. Kun lapun tekee itse, kannattaa minusta puhelinluettelotkin kieltää samalla.

Kommentoi