Kulutusjuhla

Oopan Kolme tavaraani/palvelua

monday 7. septemberta 2009 klo 11.24 kirjoittajana Oopa

Kulutusjuhlassa käynnistyy juttusarja, jossa kirjoittajat kertovat kolmesta tavarasta tai palvelusta, jotka he kokevat itselleen tärkeiksi. Hienoa olisi, jos Kulutusjuhlan lukijatkin innostuisivat listaamaan kolme suosikkiaan: kirjoita blogiisi ja lähetä linkki tänne, tai jos et omaa blogia pidä, niin voit kertoa mielipiteesi kommenteissa tai kirjoittamalla tekstin ja lähettämällä sen sähköpostitse (mari.koistinen(ät)gmail.com). Nyt saa siis kehua!

Juttusarjan aloittaa Oopa:

1. Induktioliesiinduktio

Uuteen keittiööni valitsin induktiolieden, joka on osoittautunut kenties parhaaksi ostokseksi ikinä. Levyt vastaavat tehomuutokseen välittömästi ja kokkaus on nopeaa. Hyvä tai huono asia on myös se, että nyt tulee vaihdettua vanhat kattilat ja pannut uusiin. Vanhat annoin tietenkin eteenpäin ja osa siirtyy mökille kaasulieden tuhottavaksi.

Ainoaksi ongelmaksi muodostui uuden mutteripannun hankinta. Pannun pohjan halkaisija tulee olla tarpeeksi suuri, jotta liesi lähtee päälle. Tämän takia valinnaksi muodostui kuuden kupin Bialetti.

2. Rukan keltainen sadeasu

rukka Klassikkosadeasu, joka Suomen suvessa ja syksyssä pääsee kyllä varmasti tositoimiin. Pukuun on kengiksi valittu tietenkin Nokian Kontio -saappaat (ei kuvassa). En muuten tiennyt, että housuja saa myös haalarimallisina. Nekin tulee varmasti hankittua täydentämään sarjaa. Nyt ei vesi mene enää läpi ja jos tarvetta on, niin voin mennä tekemään asvalttia.

3. Merisää

Jos johonkin palveluun voi vielä luottaa, niin Ylen merisäähän. Minuutilleen, sekunnilleen ja aina yhtä selvästi lausuttuna. Kuinkakohan monta henkeä kyseinen palvelu on muuten vuosien saatossa pelastanut? Aina niin kovin parjattu YLE tarjoaa muutenkin sellaisia palveluita, joihin voi aidosti olla tyytyväinen. Olen muuten tullut siihen tulokseen, että Merisäähän on valittu 38 Suomen kauneimmalta kuulostavaa rannikkoasemaa. Miten runollinen lopputulos onkaan.

kustaanm_tele

Jaa tietoa eteenpäin

7 kommenttia kirjoitukseen “Oopan Kolme tavaraani/palvelua”

  1. 3 tärkeää tavaraa / palvelua…

    Kulutusjuhla antoi oivan juttuvinkin, johon tietenkin tartun tällaisena mielikuvituksettomana päivänä. Olen muistaakseni joskus toista vuotta takaperin listannutkin “vuoden parhaita hankintoja”, mutta menköön uusiksi, tavaraa kun riittää, valitettava…

  2. Polga says:

    Lisäksi Merisäässä aina voi arvuutella “Minkä aseman tiedot puuttuvat?” -leikkiä ,D Aivan mahtavaa, Merisäästä en luovu. Ja kai tiedätte, että YLEltä saa Merisää-tarroja ilmaiseksi, vaikka kiinnitettäväksi johonkin raation lähelle ,D

  3. […] tarttui Kulutusjuhlan ehdotukseen ja listasi kolme itselleen tärkeää tavaraa. Saaran listalta löytyvät silmälasit (”Kun […]

  4. […] ovat kertoneet mm.  Stazzy, Näkymätön tyttö ja Saara. Kulutusjuhlaan oman listauksensa on aiemmin tehnyt Oopa. Jaa […]

  5. […] kolmikonsa ovat julkaisseet Oopa, Zepa ja Eko-Matti. Kulutusjuhlan lukijat saavat tietysti vapaasti napata idean ja kirjoittaa […]

  6. […] kolmikonsa ovat julkaisseet Ilkka, Oopa, Zepa ja Eko-Matti. Kulutusjuhlan lukijat saavat tietysti vapaasti napata idean ja kirjoittaa […]

Kommentoi