Kulutusjuhla

Hyvää joulua

thursday 8. octoberta 2009 klo 9.13 kirjoittajana Zepa

Bongattu: ekat rosollit ja glögit ruokakaupassa.

Jaa tietoa eteenpäin

3 kommenttia kirjoitukseen “Hyvää joulua”

  1. Polga says:

    Viime viikon perjantaina bongattu Lidlissä ekat joulukalenterit, joulusuklaat ym. karkkihärpäkkeet! =I

  2. Jussi says:

    No mut hei, nyt on sentään jo lokakuu.

    Jotenkin sitä osaa tältä osin olla ihan tyytyväinen siitä ettei yrittämisen ohessa ole juurikaan ehtinyt kauppoihin muuten kuin läpijuosten jääkaappia täydentämässä, vaikka eiköhän tuo tuskainen todellisuus iske siinä vaiheessa kun viimeistään kuukauden kuluttua alkaa tulla joululauluja ja -mainoksia kattoämyreistä.

  3. […] Zepa bongasi taannoin rosollit ja glögit ruokakaupassa, ja nyt Armi ahdistuu joulutavaroista: ”Nyt on vasta puoli väli lokakuuta, mutta siellä ne olivat: ovikranssit, kyntteliköt ja muut jouluvalot, koristeköynnökset ja lukemattomat lyhdyt. Niitä vastapäätä oli hylly täynnä kukkasipuleita ja saavillinen haravoita. […]

Kommentoi