Kulutusjuhla

Huono tuote on huono, vaikka se myytäisiin lasten harrastustoiminnan hyväksi

thursday 12. novemberta 2009 klo 15.30 kirjoittajana Mari Koo

Satujatar ei tahdo ostaa vain lasten harrastustoiminnan vuoksi: “Tiedättehän te nämä äidit ja isät, voimassaan väkevät, jotka edistääksensä lastensa harrastetoimintaa tai luokkaretkirahastoa, kauppaavat mitä milloinkin pahaa aavistamattomille työkavereilleen. Mie olen paha, en osta rumia sukkia, huonoa pesuaineita, ohutta wcpaperia, mauttomia joulukortteja, pahaa toffeeta, kovia keksejä eikä mitään muutakaan kääpiöiden hyväksi kaupattavaa krääsää. Jos joku tuo jonkun järkevän ja käyttökelpoisen jutun myyntiin, sitten voin harkita.” (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Yksi kommentti kirjoitukseen “Huono tuote on huono, vaikka se myytäisiin lasten harrastustoiminnan hyväksi”

  1. Tuotepalaute.fi says:

    Tuollainen sivusto yrittää kerätä näitä kokemuksia.

Kommentoi