Kulutusjuhla

Lottoamisen käytännön vaikeus

sunday 15. novemberta 2009 klo 13.02 kirjoittajana Mari Koo

Taijamai lottosi: “Baarissa kerrottiin, että on joku iso summa jaossa. Tämä innosti kaikkia! Minua kanssa, koska minusta homma on niin, että jos jotakuta innostaa niin varmana kannattaa minuakin.
Käytännön homma oli vähän hankala. Menin jonoon ja sitten vuorollani sanoin tytölle, että haluaisin lotota. Tyttö yllätti sillä lailla, että hänellä olikin jotakin kysymyksiä. En ollut yhtään varautunut kysymyksiin. Onneksi olen aina ollut todella hyvä monivalintatehtävissä. Sanoin tytölle, että “Koko! … juttu. Koko juttu!” Ja sanoin myös että “Mitä? Mikä se on? No jokeri sitten!” Ja tämä johti siihen, että kaksi numeroa on mahdollisesti oikeassa paikassa, ja tämä saattaa tarkoittaa että saan R-kioskilta 2 euroa.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Kommentoi