Kulutusjuhla

Lihasta sunnuntaiherkkua

saturday 12. decemberta 2009 klo 16.58 kirjoittajana Mari Koo

Touhis, lihansyöjä, ottaa kantaa viime päivien sikojen kohteluista levinneisiin videoihin: “Liha ja muut eläintuotteet pitäisikin jälleen nostaa niille kuuluvaan arvoon. Ei liha ole mitään bulkkia, jota pitää saada joka päivä, vaan parempaa sunnuntaiherkkua. Arkisin voisi suosia kasvisruokaa, ja syödä lihaa harvemmin ja nautiskellen, mutta vaatia siltä sekä laatua että eettisyyttä. Liha saisi maksaa reilusti enemmän, mutta samalla tuottaja saisi kustannuksia vastaavan hinnan siitä hyvästä, että tekee työnsä (eli hoitaa eläimensä) hyvin. Kaikki voittaisivat: tuottaja, eläimet, kuluttaja (terveellisempänä ruokavaliona), ja päälle päätteeksi vielä ympäristökin.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Lihasta sunnuntaiherkkua”

Kommentoi