Kulutusjuhla

Leluja ja ruokaa hyväntekeväisyyteen

thursday 11. februaryta 2010 klo 14.01 kirjoittajana Mari Koo

Lauantaina kerätään leluja hyväntekeväisyyteen, kertoo HS.fi:n uutinen (kiitos Suvikolle vinkistä):

“Ystävänpäivän aattona kauppakeskuksissa ympäri Suomea kerätään leluja, pelejä ja kirjoja niitä eniten tarvitseville lapsille. Kolmas valtakunnallinen lelukeräys järjestetään lauantaina 13.2. Lelut lahjoitetaan muun muassa päiväkodeille, lastenkodeille ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton ylläpitämille perhekahviloille.”

Samana päivänä Helsingin Sanomatalossa jaetaan Äiti, mulla on nälkä -installaatioon kertynyt ruoka apua tarvitseville lapsiperheille. Paikalla otetaan huoneenlämmössä säilyviä elintarvikkeita vastaan vielä tänään torstaina ja huomenna perjantaina klo 12-18. (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Kommentoi