Kulutusjuhla

Rautakauppojen metritavarat ja muu valikoima tuottaa nautintoa

monday 21. juneta 2010 klo 23.16 kirjoittajana Mari Koo

Hauwerine nauttii: “Saan ihan lapsellisen suuria kiksejä rautakaupoista ja kaikenmaailman sekatavaramyymälöistä, joissa on hyllyjä kattoon saakka, uskomattomia määriä kaiken maailman vempeleitä ja juttuja, joiden toiminnoista ei ole hajuakaan, mutta joiden tarpeellisuus on taattu. “Ostin ku halavalla sain!”

Ai, niin ja se metritavara. Hyllyittäin metritavaraa, kuten lautoja, tapettia ja puulevyjä, kettinkiä, nyöriä, nauhaa ja liimalistaa. Maitolasisia sisustusikkunoita ja kylpyhuoneiden esittelypisteitä. Ja ne porakoneet. Hrr.. Työkaluvyöt ja päheet suojalasit. Oh.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Rautakauppojen metritavarat ja muu valikoima tuottaa nautintoa”

  1. Zepa says:

    Samaa vikaa… Kaikki rompe josta voi kuvitella itse tekevänsä jotain – aah!

Kommentoi