Kulutusjuhla

Miksi verhomateriaalin pitäisi häätää bakteereja?

friday 2. julyta 2010 klo 9.56 kirjoittajana Mari Koo

Heidi ihmettelee verhomateriaalia: “Uusiin toimitiloihimme on tulossa verhot. Kahvihuoneeseen on hankittu jotkut bioaktiiviset bakteereita häätävät muovin kaltaista materiaalia olevat kangaskaistaleet. Hinta on varmaan ollut suolainen. Miksi kahvihuoneeseen tarvitaan verhot, joissa bakteerit eivät lisäänny? Kangas tuo muistot sosialististen maiden muoviviritelmistä joskus iloisella 70-luvulla. Taatusti kestävät, ovat varmaan jäljellä silloinkin kun kallioperään haudatut ydinjätteet ovat niin vaarattomia, että ne voi viedä lasten leikkipaikoille.” (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Yksi kommentti kirjoitukseen “Miksi verhomateriaalin pitäisi häätää bakteereja?”

  1. Anja Nysten says:

    Onpas älytön juttu. Jos hygieniatasoa haluaa nostaa, tehokkainta on pyyhkiä kahvat ja hanat mahdollisimman usein.

Kommentoi