Kulutusjuhla

Miksei pankkitunnistekoodi kerro helposti, minkä pankin tili on kyseessä?

tuesday 1. novemberta 2011 klo 20.01 kirjoittajana Mari Koo

pni kaipaa selkeyttä uusiin pankkitunnistekoodeihin: “Ei riitä, että tilinumerot, jotka eivät aikaisemminkaan olleet erityisen ihmisystävällisiä, nyt ovat vielä vähemmän tarkoitettu meille kaksijalkaisille orgaanisille elämänmuodoille, vaan vastaanottavan pankin nimikin on piilotettu kryptisen koodin taakse.

Eikö verkkopankki voisi, meille jotka emme tietokoneita tai ohjelmia ole, kääntää pankkitunnistekoodin sellaiseen muotoon, että sen pystyy ymmrtämään. Ettei tarttis Googlailla, että mihin pankkiin joku RABAHIFF tai BADABUM ohjaa.” (Mari Koo)

Jaa tietoa eteenpäin

Yksi kommentti kirjoitukseen “Miksei pankkitunnistekoodi kerro helposti, minkä pankin tili on kyseessä?”

Kommentoi