Polkkapossu on löytänyt mieleisensä paistinpannun: ”Ikean 365+ sarjan paistinpannu on helmi kaiken ohutpohjaisen teflonkuran joukossa. Jos olisin heittänyt tämän saman jutun 1.4. ei olisi mennyt läpi, mutta tällä(kään) kertaa ei ole syytä epäillä. Tämä paistinpannu on aivan mahtava. Olisi iso vääryys sanoa, että tässä tuotteessa hinta ja laatu kohtaa. Ei pidä paikkaansa. Pannu maksaa muistaakseni alle 15€, mikä on täysin naurettava hinta verrattuna laatuun. Ja laatuhan tarkoittaa useimpien määritelmien mukaan asiakastyytyväisyyttä. Olen käyttänyt kyseistä härpäkettä varmasti jo lähes vuoden, enkä ole tähän mennessä keksinyt yhtään moitetta. Myönnettäköön sen olevan historiallista minulta. Pannu on mielestäni niin hyvä, että tulevan saamattomuuden pelossa olen ostanut jopa jemmaan muutaman. Vaikka en tiedäkään noiden yhteyttä. Sinänsä turhaa, ironista ja epäloogista: miksi tarvisin niitä jemmassa, kaikesta sampanjasta ja suitsutuksesta päätellen tämä pannu tulee kestämään useita useita useita vuosia.” (Mari Koo)