Kulutusjuhla

Hiusmuotoilutuotteita pitäisi saada pikkupakkauksissa

wednesday 26. septemberta 2012 klo 20.56 kirjoittajana Mari Koo

Exme haluaa hiustenmuotoilutuotteita pienissä pakkauksissa: “Ostin myös muotovaahtoa, koska täysin pitelemättömät hiukseni ovat saavuttaneet mitan, jossa ne voi letittää ranskalaisille leteille. Muotovaahtoa ei myydä tarpeeksi pienissä pakkauksissa kaltaisilleni no nyt mä kyllä ajan hiukset kokonaan pois -ihmisille, vaan aina kun olen ostanut pullon, siitä on puolet jäljellä kun kyllästyn hiuksiini. Samoin on hiusvahan laita; sen aika on silloin, kun hiukset ovat 2 cm pituiset ja aina jostain omituisesti lysyssä tai pystyssä. Ja aina sitä vahaa jää, kun kasvatan tukkaa tai siirryn 3 mm siiliin.

Pitäisi olla pieniä purkkeja. Pieniä!” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Yksi kommentti kirjoitukseen “Hiusmuotoilutuotteita pitäisi saada pikkupakkauksissa”

  1. sea says:

    Vahat on yleensä vielä älyttömän riittosia, joten minulla ainakin yksi vahapurkki kestää vuoden. Sinänsä kiva säästö, toisaalta olisi myös kiva kokeilla erilaisia ominaisuuksia, mutta ei viitsi ostaa viittä purkkia kaappiin “homentumaan”.

Kommentoi