Kulutusjuhla

Tavarapyörällä kulkevat isommat ostokset ja useampi lapsi

monday 9. septemberta 2013 klo 10.13 kirjoittajana Mari Koo

Hyvinkään harjumailta -blogissa on nautittu tavarapyörästä: “Hiukan sattumanvaraisesti tilattu Babboe Curve saapui heinäkuun lopussa ja on kyllä yllättänyt positiivisesti. Turvatelinekehikon ansiosta kyydissä kulkee vauvakin turvaistuimineen, ja isommat lapset viihtyvät turvavöin varustetuilla penkeillä. Sadesuoja vaatii tiukkaa kiristämistä, jottei alkaisi rankkasateen tullen tihkua vettä, muuten ei ole ilmennyt isompia pulmia. Pyörä nopeuttaa useamman lapsen, isojen ostosten tai vaikka kierrätyspaperinippujen siirtämistä paikasta toiseen, tarjoaa kunnonkohotusta ja on muutenkin yllättävän kätevä.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisa K:lle)

Be Sociable, Share!

Kommentoi