Kulutusjuhla

Mitä lentoja kannattaa ostaa Hulluilta päiviltä?

sunday 22. marchta 2015 klo 18.09 kirjoittajana Mari Koo

Kannattaako ostaa lentomatka Stockmannin Hulluilta päiviltä vai ei? Poptravelin vertailun mukaan kannattavia kohteita voivat olla esim. Malaga ja Antalya sekä Japani. Sen sijaan mm. Münchenin tai Berliinin lentojen vuoksi ei kannata Stockalla jonottaa. (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

4 kommenttia kirjoitukseen “Mitä lentoja kannattaa ostaa Hulluilta päiviltä?”

 1. Anne says:

  Hei,
  On käsittämättömän epäoikeudenmukaista tarjota tarjoushintaisia lentoja vain Stockmannin myyntipisteissä. Suomi on suuri maa.
  Lennetäänkö jonottamaan!
  Laitoin viestin myös Finnairille.

  • Mari Koo says:

   No jaa, mistä tahansa tarjouksesta, joka pitää ostaa tietysti kaupasta tiettyyn aikaan, voisi tietysti sanoa, että se on epäoikeudenmukaista. Mutta sellaistahan se kaupankäynti on. Ja lentojen suhteen tilanne taitaa nykyisin olla melkoisen paljon parempi kuin joskus ennen nettiaikaa ja halpalentoyhtiötä.

  • tom says:

   Ei siinä ole mitään epäoikeudenmukaista. Ei kaupallisten toimijoiden tarvitse tarjota kaikille ja kaikkialla tuotteitaan samoilla hinnoilla ja ehdoilla.

 2. Lomalainen says:

  Oletteko nähneet onko kukaan tehnyt vastaavia vertailuja 2016 tai 2017? Todella mielenkiintoinen ajatus – tosin haluaisin nähdä vähän parempaa dataa / graafia tuosta. Esimerkiksi vertailun siitä millaisia hintoja Hullut Päivät tarjoavat vs. viimeisen 12 kk aikana lentohintojen alin taso tai jotain vastaavaa 🙂

Kommentoi