Kitupiikki vuorotteluvapaalla -blogissa on ostettu talvikengät: ”Kaupan hintalappu näytti 160€. Aika kalliit. Kengät oli kuitenkin tosi hyvät ja toivottavasti kestäis seuraavat 15 vuotta joten olisin saattanutkin investoida niihin vähän enemmän ja ostaa ne tuolla hinnalla. No kysyin kuitenkin saisko niistä alennusta. Myyjä meni kysymään myymäläpäälliköltä ja lupasi kengät 130€:lla. PK-seudulla myyvät kuulema 160:lla ja muualla Suomessa 130:lla ja lupasi että voi nyt myydä mulle tolla hinnalla. Wau, pitäisköhän ostaa?

No katoin kuitenkin mihin hintaan näitä kenkiä myydään netissä, halvin paikka mitä löysin niin kengät tulisi kotiovelle hintaan 100€ (93+7). Jokohan nyt ostaisin? Emmä sit heti kuitenkaan niitä raskinu vieläkään ostaa. Katoin mitä löytyis tori.fi:stä. Siellä joku kauppas käyttämättömiä vastaavia kenkiä 80€:lla. No hei, joko lompakko laulais?

Mietin että hintaero jäisi kuitenkin liian pieneksi kotiinkuljetettuihin verrattuna että tarjosin kenkiä kauppaavalle 65€ ja hän suostui tarjoukseen. Meni tietty vähän bensaa ja aikaa hakea kengät mutta olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen; superhyvät kengät järkihinnalla.” (Mari Koo, kiitos linkistä Kaisalle!)