Tällä hetkellä minulla ei ole varsinaista vakiokampaajaa (tai siis vanha vakiokampaajani on liian kaukana arjen reiteiltäni). Niinpä olen viime aikoina leikauttanut hiuksiani milloin missäkin.

Loman jälkeen oli taas tukkakriisi ja kampaajalle oli päästävä mielellään heti. Olin kavereilta kuullut vinkin Timmasta eli sivustosta, jonka kautta voisi varata helposti aikoja kampaajalle samalle päivälle tai lähipäiviin.

Timma osoittautui oikein hyväksi palveluksi. Pystyin vertailemaan helposti hintoja ja näkemään, mihin Helsingin keskustan kampaamoihin voisin päästä haluamaani aikaan. Koska palvelu tarjosi kampaamoa ja sopivaa aikaa aivan työpaikan läheltä, valitsin sen eli Katjamariateamin. Varauksen yhteydessä suoritettiin myös maksu.

Varattuna aikana astelin kampaamoon ja sain hyvää palvelua ja tietysti tukkani kuntoon. En ole vuosiin värjännyt hiuksiani, ja tietysti arvostan myös sitä, että kampaaja kehui luonnollista hiusväriäni. Asiakkaalle tulee aina hyvä fiilis tuollaisista kommenteista!

Hoidan mielelläni tällaiset ajanvaraukset ja vastaavat netissä, jos se vain on suinkin mahdollista. Haluan mahdollisuuden varata ajan vaikka illalla kymmeneltä eli silloin, kun se todennäköisesti tulee mieleeni. Lisäksi arvostan sitä, että ajanvarauksesta tulee sähköposti tai tekstiviesti. Enkä yksinkertaisesti pidä puhelimen käytöstä tällaisiin toimintoihin.

Eli Timmaa siis varmasti käytän myös jatkossa kätevyyden vuoksi, ellen päädy taas vakioasiakkaaksi jollekin kampaajalle.