Kulutusjuhla

Aukioloaikojen sääntelyä ei pureta

Eduskunta kaatoi ehdotuksen kaupan aukiolojen sääntelyn purkamisesta. Aukioloaikojen selkeyttämiseen on sen sijaan päättäjilläkin kiinnostusta. Lääkkeet ja viinit päätettiin pitää poissa ruokakauppojen valikoimista.

3 Comments

  1. Harmi, Suomessa olisi kuitenkin aivan riittävä määrä opiskelijoita, jotka varmasti tekisivät mielellään sunnutaivuoroja ympäri vuoden.

  2. Minäkin kannatan sunnuntaista aukioloa, mutta näköjään päättäjät vielä nihkeilevät asian kanssa.

  3. Niin no sehän olisi hirveän mukavaa jos kaupat palkkaisivat lisää työntekijöitä laajemman aukioloajan vuoksi. Vaan kyllähän se on niin, että nekin aukioloajat teetetään niillä jo muutenkin loppuun venytetyillä työntekijöillä. Sitten ihmetellään, että on se kumma kun työntekijät monkuu koko aika sairaslomaa burnoutin takia.

    Tässäkään asiassa ei kaunis idea ja käytännön toteutus nyt meinaa törmätä millään.