Kulutusjuhla

Lähiruokaa netistä?

Kuluttajatutkimuskeskuksen Kuluttajapaneeliin vastanneet olisivat kiinnostuneita ostamaan lähiruokaa ja pienten valmistajien tuotteita netistä. Harva kuitenkaan on innostunut siirtämään elintarvikehankintojaan kokonaan verkkoon. “Vaikka ruoan verkkokauppaan suhtaudutaan melko epäillen, ruokaa koskevaa tietoa haetaan verkosta innokkaasti. Internetistä etsitään etenkin ruoanlaitto-ohjeita sekä ravitsemukseen ja ruokien koostumukseen liittyvää tietoa.”

2 Comments

  1. Meidän talous ostaa pääsääntöisesti juurekset ja jauhot netistä paikallisen luomuruokapiirin kautta. Nouto pitää tosin tehdä ekokaupasta, mutta tilaus hoituu kotoa käsin. Tuotteet on edullisia ja varmasti läheltä.

  2. Tuollainen systeemi on kyllä kuulostaa kivalta. Kunhan vain se noutopaikka on riittävän lähellä! Minä voisin varsin mainiosti kuvitella, että tilaisin elintarvikkeita valmiiksi ja sitten vain hakisin ne jostain. Välttyisi siellä kaupan hyllyjen välissä seikkailemiselta.

    (Voisit kirjoittaa tuosta joskus vähän enemmänkin!)