Kulutusjuhla

Laina-auto

Ninnun oma auto on huollossa, ja lainassa on Ford Focus: ”Hieman aiheutti ylimääräisiä mietintöjä tämän kyseisen kaaran osalta se, mitä ihmettä minä teen kaikilla niillä vivuilla, joita on tungettu ratin lähistölle. Osalle vivuista löytyi jo aivan järkevää käyttöä, mutta silti. Kuka ihmeen älykääpiö haluaa laittaa ratin yhteyteen pari lisävipua, joita säätäessä varmasti harhautuu pientareelle tai keskiviivalle?” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Tuota… eihän niitä vipuja ole tarkoitus katsella ajon aikana. En tosin tiedä mitä kaikkia vipuja sitten Focuksen rattiputkeen oikein mahtaa olla ympättynä jos ne noin rajusti hämmentävät. Mikäli kuitenkin viiksien käyttö aiheuttaa uhkaa pientareelle ajautumisesta, suosittelen julkisten kulkuneuvojen käyttöä ennen kuin oikeasti sattuu jotain.