Kulutusjuhla

Rahina ei saanut tulostimen mukana USB-johtoa. Taitaa olla nykyisin tapana jättää ko. johto pois myyntipakkauksista. Onko syynä sitten se, että kuluttaja voi itse valita pituuden? (Oopa)

3 Comments

  1. Kyllähän se on niin, että kaikki josta ei varsinaisesti ole tulostimen valmistajalle hyötyä, on haittaa – liitäntäkaapeli on kuitenkin niin ehdoton asia, että sen ”voi” jättää poiskin koska ostajan on hankittava se joka tapauksessa ja hinnasta saadaan nipistettyä ehkä jopa puolikin euroa pois. En edes aloita tulostimien myyntipakkausten mukana tulevien tulostinvärien täyttöasteesta tai myöhemmin ostettujen värien hinnasta.. 😉

    Asiantnteva myyjä kyllä osaa kertoa kaapelin puutteesta ja myydä tarvittavan kaapelin mukaan.

  2. Tämä tulostimien kaapeleiden uupuminen oli riesa jo ennen USB-aikaakin kun vielä käytettiin rinnakkaisporttia tulostimen yhdistämiseen. Siihen aikaan ainakin perusteluna oli se että suurin osa tulostimien ostajista omistaa jo ennestään kaapelin, eli kyseessä on vain tulostimen uushankinta. Kieltämättä perustelu ontui silloinkin ja sitä se tekee vielä tänä päivänäkin.

    Kiusa se on pienikin kiusa – kyllä sitä mahtaa lauantai-iltana tulostinta kasatessa harmittaa kun elintärkeä kaapeli uupuu pakkauksesta ja sellaista pääsee hankkimaan vasta maanantaina.