Aamulla tuli laitettua legendaarinen Bialetin mutteripannu liedelle ilman vettä. Käry kävi ja sisältä paljastui karu näky. Tiivistekumi oli sulanut muodotttomaksi. Onneksi 25e keitin ei ollut entinen, sillä ostin joulukuussa talouteen varalle uusia tiivistekumeja Stokkalta. Kolme tiivistettä ja yksi ”ritilä” taisi maksaa 1.90e. Ei siis kallista ja nyt keitin on taas uuden veroinen.

Taloudesta löytyy myös Francis Francis X1 -keitin, mutta kun sekin vaatisi yleishuollon. Painavaa konetta on kuitenkin epämielyttävä viedä kaupungin toiselle puolelle huoltoon. Siihen saakka mutteri keittää kahvit ja punainen mötikkä toimii keittiön sisustuselementtinä.

Myös yksi studiosalama paukahti perjantaina hajalle. Soitin välittömästi maahantuojan huoltoon, jossa vika tunnettiin ja salama luvattiin korjata parissa päivässä takuuseen. Vielä kun ehtisi hakea kuitista kopion kirjanpitäjältä ja rahdata salaman Lauttasaareen. Puhelimessa sai muuten erittäin hyvää palvelua. Toivottavasti huolto onnistuu yhtä hyvin.