Kulutusjuhla

Rusketusta purkista

Shoppailija suosittelee Doven lievästi päivettäviä vartalo- ja kasvovoiteita: ”Ne todellakin toimii… ei tule laikkuja…. eikä liian räväkästi muutu valkoisesta ruskeaksi, vaan asteittain, hillitysti.” (Mari Koo)

4 Comments

  1. Kiinnitti huomioni tuo sana ”päivittäviä”. Tarkoittaakohan se, että vartalo ja kasvot saatetaan ajan tasalle eli kenties ikää vastaaviksi? Päivettävä kai toisi ihoon ruskeutta, mitä moni pitää myönteisenä, mutta tuntuu kuin ihon päivittymistä vastaan taisteltaisiin kaikin keinoin. (Tikusta asiaa, tsori.)

  2. Jep, kirjoitusvirhe on näköjään yön tunteina päässyt iskemään 🙂

  3. Ja se on nyt sitten korjattu. Netti-ihmiselle päivittäminen on päivettämistä tutumpaa 🙂

  4. Halusin vaan jättää varoituksen sanasen– nimittäin itsekin kokeilin tuotetta viime kesänä ja odotin sen tosiaan pikkuhiljaa päivettävän kauniisti. No such luck! Heti ekan kerran jälkeen iho oli ihmeellisen kelmeän oranssinruskean värinen ja tietenkin laikukas, koska en ollut hirveästi panostanut levittämiseen, koska en ajatellut sen olevan varsinaisen itseruskettavaa. Ehkä se sitten riippuu ihotyypistä tms.