Kulutusjuhla

Jäätelökauha

Ainailona on löytänyt mieluisan välineen jäätelöpallojen pyörittelyyn: ”Onni on kaunis [ja käytettävä] tarvekalu. Zyliss jäätelön kauhoja; namukas, tuhti ja tukeva [painaa ainakin puolkiloo]. Oli tarjolla kaikkia ihquja karkkivärejä perinteisten ohella. Pinkeä lähti meille!” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Ja juuri eilen kirjoitin johonkin siitä, että jäätelöihin käytetään nykyisin enemmän elintarvikevärejä kuin ennen. EU:n myötä vielä niiden käyttöä on liberalisoitu aika lailla.

  2. Se siitä ilosta että Zyliss on kaunis, namukas ja käyttökelpoinen. Toivottavasti se edes sitten näyttää hyvältä keittiötarvikelaatikossa, vaikkei sille muuta virkaa olisikaan.

  3. Piti tulla ihan kertomaan näin koekäytön jälkeen, että on se kätevä! Meillä kun syödään aika paljon jädee ja perinteisen pahvipakkauksen voi avata päädystä vaan ja siitä ruopia kauhalla kauniita palleroita. Muovipönikkään pakatuille jätskeille sopii vielä paremmin – ihan pakastinkylmästäkin köntistä lähtee tällä pelillä luistava suikero, eikä tarvii pelätä, että kahva katkeaa.

    Ja näyttää aina hyvältä laatikossakin, jos sinne entää;)