Kulutusjuhla

Luft

Aleksis Kiven kadun ja Flemarin kulmassa oleva tila on käynyt läpi pitkää remppaa ja nyt juuri näyttää uutta valmistuneen: paikalla on ilmava kahvila nimeltä LUFT. Valon ja näkyvyyden ystäville! Veikkaan löytäväni itseni sieltä jonain lähisunnuntaina aamiaissämpyjen toivossa. (Zepander)

7 Comments

 1. Onko se vihdoinkin valmis vai?

 2. Asiakkaita näkyi sekä sisällä että ”terassilla”, ihminen oli tiskin takana, joten veikkaan että näin on päässyt käymään. Aukioloajat on aika niukat, en muista ulkoa mutta oisko ollut la-su 11-17 ja arkena jostain klo 17:ään.

 3. Onkohan paikassa lounasta? A- vai B-oikeudet?

 4. No pitäiskös mennä ihan katsomaan ja kokeilemaan?

  Ja hyvä että tuli puheeksi, samaa kun olen itse katsellut jo muutaman hetken.

 5. Onhan sinne kaksi korttelia, ei viitsi turhaan matkata.

 6. Kävin tänään.
  Hyviä ruokaisia salaatteja hintaan 7,90 e. suosittelen.
  Hyvä vaihtoehto pihvimiehen kevyelle vaihtoehdolle nyt kun Soul Kitchen on kiinni lounasaikaan ja grillin, bullmannin ja sellan vaihtoehtoihin on kyllästynyt.

 7. Tänään tuli testattua aamiaisen merkeissä. Paikka vaikutti vielä olevan hieukan lastentaudeissa, henkilökunta vähän pihalla, yli puolet asiakaista omistajaporukkaa tai niiden kavereita, laminaattilattia niin kupruilla, että melkein kompastui.

  Palvelu oli kuitenkin hyvin ystävällistä ja espressot ja leivät maukkaita ja kaikin puolin asiallisia, joskin aika hintavia (cappuccino 3,20e, täyteleipä 5,50e). Iso kuppi kahvia 2,5e, santsi 0,50e. Alkoholia ei näkynyt missään, ainakaan hanaa ei ole (kyllä, aika erikoinen konseptuaalinen kokeilu Harjussa).

  Toistaiseksi ei voinut maksaa kuin kahisevalla, tosin korttimaksupäätettä jo viriteltiin. Kyllä tuo tutustumisen arvoinen on.