Kulutusjuhla

Patjan hankintaa suunnittelemassa

Kartanon Matti kaipaa kokemuksia patjan hankintaa helpottamaan: ”Mistä ostitte, onko joustinpatja, vaahtomuovipatja vai runkopatja? Mitä hyviä ja huonoja puolia patjassanne olette havainneet? Vai onko patja ollut niin hyvä, että sen ominaisuuksia ei yksinkertaisesti ole tullut edes pohdittua?” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Seitsemän vuotta on vaimon kanssa nukuttu häälahjaks saadulla tanskalaisen Innovationin monikerrosfutonilla (sisältää muistaakseni kaikkea luonnonkumista ja hevosenjouhista alkaen) ja voin suositella lämpimästi. Patja lepää saman firman sälesänkykehikolla. Kokonaisuus on varsin jämäkän oloinen verrattuna pehmeisiin joustinpatjoihin, vaahtomuovista puhumattakaan, mutta erittäin miellyttävä vaikkapa allekirjoittaneen selälle. Hintaa taisi olla jotain reilut tuhat euroo (160cm patja).