Kulutusjuhla

Arkisia Suomi-tuotevinkkejä maailmalle myytäväksi

Newyorkilainen Kiosk on kauppa, joka myy erilaisia kiinnostavia tuotteita eri maista, kaikenlaista hammastahnoista roskiksiin ja sadetakeista makeisiin.

Nyt kaupan porukka on bloginsa mukaan tulossa Suomeen nyt elokuun puolessa välissä ja etsii vinkkejä suomalaisista tuotteista: arkisista, rakastetuista tai vihatuista. Samalla he toivovat ehdotuksia majoitus- ja ruokapaikoista.

Tällä hetkellä kommenteissa on tuotu esiin mm. muutama ravintola, Marimekkoa ja PAX-pastillit. Eli siis lisää ehdotuksia sinne kaivattaisiin. Mikäli arveluttaa lähteä jenkkiblogiin kirjoittamaan, niin toki voi myös tänne kommentoida omia arjen suosikkejaan. Minä voin sitten vaikka käydä pistämässä koonnin ideoista tuonne Kioskin blogiin.

Kiitokset Anssille Kiosk-vinkistä!

4 Comments

 1. Voi itkupotku ei taas niitä samoja marimekkoja ja muumeja ja mämmiä! Ne on jo joka luettelossa ja exhibanderissa mitä voi keksiä! Välillä jotain muuta!

 2. Onhan näitä muitakin:
  – Jalostajan hernekeittopurkki
  – pullapitko
  – metrilaku
  – Mignon-munat
  – juustohöylä
  – tiskiharja ja kuivauskaappi
  Kokemusteni mukaan nämä ovat ainakin osalle ulkomaalaisista hyvinkin eksoottisia asioita 🙂

 3. Pakastettuja vihtoja saanee vain Suomessa. Voi olla ulkomaalaisen vaikea ymmärtää miksi jotkut pakastavat, ilkeästi sanottuna, risuja.

  Ja tosiaan Marimekot voi jättää ihan suosiolla pois. Johan se Marimekko vilahti Sinkkuelämää -sarjassa, joten kyse ei ole ainakaan eksotiikasta.