Kulutusjuhla

Talous digitalisoitui

”Me emme osta tauluteeveetä”, ”Nykyinen toimii vielä ihan hyvin”, ”Helmikuussa, kun Welho lopettaa analogilähetykset, niin tuo teevee menee kaappii”, ”Tänne ei digiteeveetä tule”… jne.

Sitten löytyi valkoinen teevee, ja niin kotiin tuli uusi telkkari digiteeveellä varustettuna. Nyt kelpaa katella laajakuvalla Salkkareita. Hävettää. Mä en ole tällainen.

Digitelevisio toi turhaa tuhlausta

2 Comments

  1. Meillä vaihdettiin myös televisiota. Tosin eipä tullut vieläkään hankittua littua tai digiä. Vaimokkeen suvulta tuli vähän käytetty 24″ 4:3 kuvaputkitelevisio. Sony-merkkinen televisio on kyllä 14″ Philipsiin tottuneelle melkoista kehitystä. Oikeastaan isompaa televisiota ei edes juuri nyt kaipaa, katseluetäisyydenkin jäädessä pariin metriin. Konsolipeleihin isompi ruutu toi rutkasti lisää syvyyttä vaikka ei vedäkään aivan vertoja töissä olevalle 55″ pelikonetelevisiolle 😛 Joskus se digi ja littu on kuitenkin vielä hankittava, näin olen päättänyt.

  2. Tänne ei enää hankita minkäänlaista TV:ta erikseen, entinen lähtee tänään pois kokonaan! Anti olla, menköön, huspoisheti! ;D