Kulutusjuhla

Taulunkehyksiä Tattarisuolla

Tosikko kävi Helsingin Tattarisuolla: ”Autoja on rykelmissä, pinoissa, röykkiöissä ja lojumassa hajallaan. On valtavia kasoja pelkkiä puskureita, pelkkiä ovia, pelkkiä renkaita. On auton raatoja, auton kuoria, auton esiasteita, auton jäännöksiä. Ja jotenkin samannäköisiä ovat autojen lomasta nousevat rakennuksetkin: kolhiintuneita peltihalleja, joita erottavat horjuvat verkkoaidat ja vanhimpien autokerrosten läpi kasvavat horsmatiheiköt, ja joiden pihoille on unohtunut puhki ruostuneita tynnyreitä, väsähtäneitä puutarhakalustoja ja pakkilaatikkopinoja. Halleissa pesii salaisuuksia, yllätyksiä ja aarteita (varmasti myös haisevia haalareita).
Yhdessäkin oli myytävänä valtava kasa runsaasti koristeltuja kultavärillä maalattuja taulunkehyksiä. Tuli voimakas tarve kehystää jotakin.
” (Mari Koo)

1 Comment

  1. Tattarisuolta löytyy paljon muutakin: huonekalukirppari, ns. parempi kirppari, erilaisia rojumyymälöitä jne. Eli sinne ja ajan kanssa, varmasti löytää sen mitä etsii ja paljon muutakin! Aarteitahan siellä on ;D