Kulutusjuhla

Unikko tunkee jo Manoloistakin

Unikko-kuosi oli minustakin ihan kiva joskus. Mutta hei, eikö nyt ole jo nähty sitä ihan tarpeeksi ja joka paikassa, niin aitona kuin kopioina? Miksi ihmeessä tuo Sinkkuelämä-sarjasta tuttu kenkämerkki, Manolo Blahnik, on ensi kesäksi suunnitellut Unikolla höystetyt korkokengät? Olisi Marimekolla niin paljon muitakin, kiinnostavampia kuoseja.

Mutta toisaalta: ei minulla kuitenkaan olisi varaa noihin kenkiin!

(Suvikolle kiitokset linkkivinkistä!)

4 Comments

  1. Minusta nuo on vähän hassut kun kuviot eivät pysy ehjinä… höh.

  2. Joo, ei ihan viimeisen päälle tehdyt. Ja tänäänhän tuli uutista, että Marimekkoa pistetään ensi vuonna myös H&M:n vaatteisiin. Ilman Unikkoa sentään.

  3. H&M… Ihan hyvä veto. Tähän mennessähän Marimekon maailmanvalloitus on tapahtunut lähinnä suomalaisten turistirysien matkamuistomyymälöissä.

  4. Ihan ok, jos tosiaan muuta kuin ikuista Unikkoa. Marimököllä on upeita kuoseja, joita ei oo vuosiin nähnyt kuin mulla kotona (keräilijä, nääs). Olen säästänyt vuodelta kivi & keppi marimekon kankaita ja paitoja… =D