Kulutusjuhla

Paitoja moniin päiviin

Rahina inventoi vaatekaappiaan: ”Siis kolmekymmentäkaksi t-paitaa vaatekaapissa! Tarvittaessa siis yksi jokaiselle kuukauden päivälle ja yksi jäisi varoiksi. Kun tähän laskee päälle hihattomat t-paidat, pikeepaidat ja “pitkähihaiset t-paidat” päästään noin puoleentoista kuukauteen jos käytän paidan/päivä. Kauluspaidat mukaanlukien menisi jo kolmannelle kuukaudelle. Ei siis ihme etteivät paitani näytä ollenkaan kuluneilta, enhän melkeinpä ehdi käyttää niitä ollenkaan…” (Mari Koo)

1 Comment

  1. No mut näinhän se on.. siks just kannattaa käydä shoppailemassa välillä *nyök nyök* että on sitten mistä ottaa 🙂

    Oikeasti, kyllähän mullakin vaatteet kestää sata vuotta, varmaan just samasta syystä. Tällä viikollakin olen käyttänyt toista 20-vuotiaista paidoistani. No kidding. Kun on mistä ottaa, ei tarvi käyttää kaikkee heti puhki.