Kulutusjuhla

Dgiboksit, käyttäjät ja kyselyt

thursday 31. januaryta 2008 klo 21.29 kirjoittajana Mari Koo

Minimaali ihmettelee digiboksikohuja: “Ensiasennusongelmat saatan ymmärtää, ja harvaanasuttujen katvealueiden pulmat. Tekniikasta mitään tajuamatonta naispuolista seniorikansalaista sen sijaan hieman kummastuttaa, miten 83 prosenttia digikyselyyn vastanneista voi olla sitä mieltä, että “digiboksin hankinnan jälkeen tv-lähetykset ovat reistailleet”.

Minulla on ollut digiboksi liki neljä vuotta, useampikin, ja käytössä olevat on hankittu periaatteella “köyhän ei kannata ostaa huonoa”. Vehkeet eivät siis ole uunituoreita, mutta eivät myöskään löydy YLEn tuoreelta mustalta listalta. Kun jotakin on ollut vinossa, vika ei ole koskaan ollut tv-lähetyksessä vaan bokseissa, ja niissäkin erittäin harvoin. Ei mitään sellaista, mikä ei olisi boksin sammutuksella ja uudelleenkäynnistyksellä korjaantunut.” (Mari Koo, kiitos vinkistä Kriisille)

Be Sociable, Share!

2 kommenttia kirjoitukseen “Dgiboksit, käyttäjät ja kyselyt”

  1. Kriisi says:

    Psst, alkuperäiseen johdattava linkki on ikki.

  2. Mari Koo says:

    Oh, niinpäs olikin, nyt kunnossa, kiits!

Kommentoi