Kulutusjuhla

Lumppua ja lureksia

Tyyliblogit ovat saaneet uuden helkkyvän välkkyvän tähden eli kimppakiva Lumppua ja lureksia täyttää selvästi kaivattua aukkoa! Kukapa voisi vastustaa esimerkiksi tätä lukijakysymystä (ja tietysti siihen liittyvää asiantuntevaa vastausta): ”Olen seurannut blogiasi pitkään ja ollut erittäin vaikuttunut tyylitajustasi. Kysynkin nyt seuraavaa: Olen aikeissa lähteä Muhokselle istumaan iltaa paikkakunnan kuppilaan. En ole ennen juuri käynyt ravintoloissa, enkä tunne edes pienten paikkakuntien tapoja. Laitan mukaan muutaman kuvan asusta, jonka suunnittelin pukevani illanviettoon. Mitäs tykkäät?” (Mari Koo)

3 Comments

  1. Kiitos lumppujen puolesta mainostamisesta -täältä on siihen blogiin tultu paljon.
    Erilaisella tyyliblogilla tuntuu olleen tilausta… 🙂

  2. Lumppua ja lureksiahan on ehdottomasti muotiblogien eliittiä – tekijöiden virheetön tyylitaju on vaikuttavaa. Kerrankin olen löytänyt muotiblogin, josta löytyy neuvo joka tilaisuuteen. 😉

  3. SusuPetal, selvästi olette onnistuneet löytämään kohderyhmän, jonka tarpeita ei vielä oltu tyydytetty 🙂