Tänne blogiin tipahti kommentti, jossa tuotteiden jälleenmyyjä markkinoi omia tuotteitaan. Nyt mietin, miten näihin kommentteihin tulisi suhtautua: poistaa vai jättää? Kommentti tuli Aloe vera -voidetta käsitelleeseen tekstipätkään ja on seuraava:

  1. Anniina Says:
    Meillä olis laadukasta Ale Vera Gellyä myynnissä :Sisältää 100-prosenttisesti stabiloitua Aloe Vera Geeliä. Todellinen yleistuote, joka on aina hyvä olla saatavilla. Käytä kuivalle iholle, turvonneille silmänalusille tai auringonoton jälkeen. Sopii erinomaisesti myös parranajon tai ihokarvojen poiston jälkeen. 118 ml.
    Lisäksi paljon muitakin tuotteita joihin voitte tutustua kotisivullamme esim.
    mahtava Aloe Sunscreen Lotion : Kosteuttava aurinkovoide, jonka suojakerroin on SPF30 ja joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteilyltä. Vedenkestävä. Kosteuttava aurinkovoide, jonka suojakerroin on SPF30 ja joka suojaa sekä UVA- että UVB-säteilyltä. Vedenkestävä. Sisältää 100-prosenttisesti stabiloitua Aloe Vera Gel -geeliä. 118 ml.
    Ilmoitelkaa jos olette kiinnostuneita !

Siksi kysyn blogin lukijoilta mielipidettä asiaan. Eli ruksaa oma mielipiteesi kyselyyn, ja voit jättää myös laajemman kommentin aiheesta.

Ladataan…