Isopeikko neuvoo miehiä Lumppuja ja lureksia -blogissa: ”Lähtiessään naisen kanssa kaupoille miehen tulee pärjätäkseen ottaa aivan uudenlainen asenne. Pyytäessään miestä mukaan ”makutuomariksi” nainen oikeasti tarjoaa miehelle ainutlaatuisen tilaisuuden seurata naisen kasvavaa iloa. Se on kuin esileikkiä, jossa nainen tekee itse kaikki työt ja mies nauttii naisen nautinnosta. Muutama kannustava lause, kuten ”se on upea, näytät hyvältä” tai ”värikin sopii sinulle”, kasvattavat naisen riemua ja kykyä hyväksyä peilikuvansa (se vaikein osa). Näin koettuna naisen ilo ja riemu saavat miehen silmät kiiltämään, mikä sekin lisää naisen iloa.

Nainen tietää parhaiten itse mikä sopii hänelle, joten miehen ei tule ilmaista siitä mielipidettään. Jos nainen miettii kahden vaihtoehdon välillä, on viisainta sanoa hymyillen ”ota molemmat”.” (Mari Koo)