Kulutusjuhla

Kulutusjuhla päivitetty – viilausta ja viimeistelyä

Ilkka urakoi taas ison homman ja päivitti Kulutusjuhlan niin teknisesti kuin ulkoisesti. Iso kiitos, kyllä tämäkin blogi olisi hukassa ilman Ilkan teknistä tukea ja osaamista!

Mutta kuten nykyaikaisissa nettipalvelujen uudistuksissa on tapana, niin tietysti kaikenlaista pientä häiriötä aiheutuu. Toivomme lukijoilta pitkäpinnaisuutta ja kärsivällisyyttä, mikäli jokin tökkii.

Mahdollisista ongelmista voi huudella vaikka tuonne oikeasta sivupalkista löytyvään shoutboxiin. Sinne voi myös jättää esimerkiksi linkkejä kulutusaiheisiin teksteihin tai muita havaintoja. Kaikenlainen palaute ja kommentointi on edelleen tervetullutta toki myös sähköpostiin tai kommenttiosastoille.

4 Comments

  1. Jokin vanhoista RSS-feedeistä lakkasi toimimasta 22.5., koska readeriin ei sitä uudemmat päivittyneet. Tilasin oikeasta yläkulmasta uuden feedin ja kaikki pelittää. Vanhaan feediin voisi jonkun huikkauksen laittaa, että muistakaa päivittää osoitteet – tai redirectata vanhan feedin uuteen osoitteeseen automatik.

  2. hlehto: Hyvä huomio. Jos vielä muistat mikä se vanha feedin osoite oli, niin pistä tulemaan, että voin tehdä uudelleenohjauksen.

  3. Ilkka: Poistin vanhan feedin readerista, joten en muista, mutta varmaankin googlen cache tai waybackmachine osaa palvella.

  4. Tutkin asiaa hieman. Minullakin Google Readerissa näkyy uusimpana 22. päivän postaus, mutta on siellä nämä uudetkin, ovat vaan jostain mystisestä syystä väärillä, vanhemmilla päivämäärillä. Syötteen vanha osoite http://kulutusjuhla.com/?feed=rss2 ohjautuu kuitenkin edelleen oikeaan paikkaan ja sieltä löytyvät postaukset on varustettu oikeilla päivämäärillä. Menee yli ymmärryksen.