Eve ihmettelee, miksei DNA ole tiedottanut verkoissaan olevista häiriöistä, vaikka asiakkaille on aiheutunut haittaa: ”Juuri saamani tiedon mukaan ainakaan kahdelta tai useammalta ihmiseltä ei ole tullut mulle perille tekstiviestejä tai puheluita. Mietin, että onko joitakuita muitakin, jotka ovat yrittäneet tavoitella saamatta mua kiinni? Tilanne on huolestuttava, olen bootannut puhelimen nyt kahdesti, enkä ole millään muotoa varma että asia on korjaantunut. Mitenkäs sen tietää, yrittääkö joku soittaa, kun soittajille sanotaan että ”the number you have dialled cannot be reached at the moment” vaikka mun luuri on selkeästi kiinni verkossa ja kuuluvuusalueella. Perhana. – – – Edit hetkeä myöhemmin: Soitin ja kysyin, ja sieltähän sanottiin että dna:n verkoissa on ollut jotakin häikkää to-pe ja vielä tänäänkin. Laittoi vikailmoituksen menemään eteenpäin. Toivottavasti ne saadaan korjattua vauhdilla!

Seuraava kysymysmerkki onkin, että minkä tähden tästä ei ole tiedotettu? dna:n verkkosivuilla ei ole minkäänlaista mainintaa ainakaan tiedotteissa.” (Mari Koo)