Tyttö shoppaili: ”Vaihdoin kotimatkalla konetta Riikassa, ja jatkolento oli myöhässä, joten miten muutenkaan aikaansa voi lentokentällä kuluttaa kuin shoppailemalla. Ihmettelin että miten täällä on näin halpaa, en muistanutkaan. Miten voi maksaa hajuvesikin vaan 30 euroa? Huokeista hinnoista innostuneena ostelin sitten pari hajuvettä, neljä pulloa skumppaa, meikkejä, lehtiä jne, ei sillä että olisin mitään niistä tarvinnut tai erityisemmin edes halunnut, mutta kun oli niin halpaa.

Vasta taksissa rupesin katsomaan hintalappua Voguen kannessa ja mietin että hmm, miksiköhän tässä hintalapussa on kirjaimet Lt. Ja hmm, aika outo lyhennys eurolle. Kunnes LOPULTA lamppu syttyi ja tajusin, että niin, eihän siellä Latviassa tosiaan mitään euroja olekaan. Vaan lateja. Eikä mulla ole aavistustakaan minkä arvoisia ne sellaiset on (maksoin luonnollisesti kaiken kortilla).” (Mari Koo)