Kulutusjuhla

Kartio – ihmelasi

Pakko tilittää tänne… Otin äsken tiskipöydältä Iittalan Kartio-lasin, pohjasta kiinni ja ravistin reippaalla liikkellä vesipisaroita pois ennen kuin kaataisin lasiin kahvia. Pamautin lasin täysillä tiskialtaan reunaan – eikä se mennyt rikki. Ei säröä, ei halkeamaa, ei mitään vikaa! Ehkä jokin designkikkare siis on hintansa väärti, toisinaan 🙂 (Zepander)

3 Comments

  1. Meillä on kotona sarja niitä isompia Kartio-laseja, ja melkein jokaisesta puuttuu pieni pala reunasta. Itse olen siis ollut niistä nimenomaan päinvastaista mieltä.

  2. Meillä töissä on niitä pieniä kartio-laseja, ja kyllä niistä on paloja pois lähtenyt useammasta, lieneekö vika lasin vai ahkeran kulutuksen, mutta ei ne kyllä hirveen hyvin oo siellä kestäneet.

  3. Takuukin toimii. Siskoni Kartiot menivät konepesun myötä läikikkäiksi, eikä pinta kirkastunut millään happo-emäs-käsittelyllä. Iittala pyysi lähettämään lasit heille, ja paluupostissa tuli uudet Kartiot.

    – Minusta Kartio on liiankin tukeva, vaikka se kestävyyttä lisänneekin. Niistä vain on laiskan ikävä kallistella juomia kurkkuunsa, kun lasi itsessään painaa niin paljon 😉