Kulutusjuhla

Ei-kovikkeelliset rintaliivit etsinnässä

Minh etsii mieleisiään rintaliivejä: ”Kauhukseni huomasin, koluttuani koko Sokoksen alusvaateosaston läpi, että joka ikisissä rintaliiveissä on kovitetut kupit, mitä vittua?! Kysyin myyjältä, että missä ovat ohuet, pitsittömät ja kauniit, kaarituelliset rintaliivit ilman kovitettuja kuppeja ja myyjä vastasi, ettei niitä oikeastaan valmisteta enää, koska kaikki ovat huomanneet kovitetun kupin edut ja miten fantastisen upeasti ne istuvat päälle, antavat vähän volyymia ja peittävät nännit niin, etteivät ne näy paidan läpi. Olin pöyristynyt(ja olen vittu edelleen!). Mistä helvetistä alusvaatevalmistajat ovat saaneet päähänsä, että kaikki haluavat lisätä volyymia rintavarustukseensa? Sellaiset kovitetut kupit(joita minullakin kaapeissa käyttämättöminä lojuu) antavat täysin väärän käsityksen ihmisen rinnoista! Minä en halua antaa mitään tissi-illuusioita ja kävellä samanlaiset pyöreät pallot etumuksessa keikkuen, kuin kaikilla muillakin. Miksi joku haluaa, sitä tässä ihmettelen!” Minhin kommenttiosastolla on jo useita vinkkauksia ja vastauksia aiheeseen, mm. Triumphin mallistoa suositellaan. (Mari Koo)

2 Comments

  1. Olen itsekin törmännyt ihan samaan puutteeseen rintsikoita metsästäessäni. Omat kannut on sitä kokoluokkaa, ettei niitä viitsi yhtään enempää topata ja korostaa, pikemminkin päinvastoin. Valitettavasti vain niitä toppaamattomia liivejä löytyy äärimmäisen harvoista liikkeistä ja nekin ovat sitten yleensä niitä kalliita erikoisliikkeitä, joissa ihan perusliiveistäkin joutuu pulittamaan ylimääräistä vain koska kyseiset liikkeet ovat pieniä ja myyjät ilomielin puutekoivat ahterisi viimeistään kun olet ostoksesi maksanut.

  2. Löytyykö urheiluliivipuolelta apuja?