Kulutusjuhla

Kannattaako kampaamotuote vai ei?

Focus on Fashion -blogin Salla ei usko hiustuotemainonnan hehkutuksiin: ”Okei, ehkä mä taas tulistuin hiukkasen liian nopeasti, mutta mua ärsyttää ihan suunnattomasti se propaganda, jota hiuksiin liittyvistä jutuista jauhetaan. Olen itsekin hyväuskoisena ja sinisilmäisenä sisäistänyt tämän höpötyksen kuuliasti ja nykyisin käytänkin vain ja ainoastaan kampaamosta hankittuja hiustuotteita (lakkaa lukuunottamatta). Olen omalla kohdallani huomannut, että ne kampaajalta kiikutetut tökötit tuovat ehkä jonkin sortin luksusta ja hemmottelua arkeen, mutta eivät tosiaan tee juuri mitään muuta erikoista. Kaltaiseni maallikko ei todellakaan huomaa minkään sortin ulkoista eroa. En tiedä onko eri mömmöissä erilaisia hiusten rakenteeseen vaikuttavia ominaisuuksia tai muuta vastaavaa, mutta edelleenkään mua ei kiinnosta niin kauan kuin hiuskuontalo vain näyttää hyvältä. Piste.” (Mari Koo)