Kulutusjuhla

Eurolla päivässä tuottaa vähemmän myös jätettä

friday 20. februaryta 2009 klo 10.36 kirjoittajana Mari Koo

Jan elää nyt eurolla per päivä ja kirjoittaa kokemuksistaan blogia: “Tänään – vasta tänään – tulin huomanneeksi, kuinka tuotan vähemmän roskia kuin tavallisesti. Tietysti, roskapussia eivät täytä karkki- ja välipalakääreet, kaapista ei löydy muovisia juomapulloja jne. Kulutan vähemmän, rasitan vähemmän. Valtaosa kaupan hyllyltä löytyy jonkinlaisen pakkauksen sisältä. Viime kuussa käytin noin kolmekymmentä euroa, normaalikuukautena olisin kuluttanut sata, sataviisikymmentä, kaksi sataa euroa? Tietty olisin ostanut kalliimpaa enkä välttämättä vain enemmän, mutta siitä huolimatta luonnollista kertymää olisi syntynyt roskista täyttämään paljon enemmän. Niin, ja vartaloa.” (Mari Koo)

Be Sociable, Share!

Kommentoi