Kulutusjuhla

Mies ja nopeat päätökset vaateostoksilla

Mies osoittautui nopeaksi shoppailijaksi: ”Yhtäkkiä, kesken kaiken, kun nainen jo luuli, että ostosretki siirtyi hamaan tulevaisuuteen, sanoo mies, että nyt ostoksille. Kauppakeskukseen. Kenkäkaupassa oikea malli ja koko löytyvät minuutissa. Sovitus, pari askelta ja pyörähdys. Joo, nää on hyvät ja kaupat on tehtynä kolmessa minuutissa. Sitten farkkuostoksille. Gantit? Aha, tuolla. Viidentoista sekunnin pleraus, koppiin. Nää on hyvät. Kassalle.

Siirtymisineen aikaa kului max. vartti. Olen kateellinen.” (Mari Koo)

2 Comments

  1. Duunikaveri aina kertoo jostain naispuolisesta tuttavastaan, jonka toimintaa mieskin katsoo kunnioittaen: Kävelee kahden vaatepuurivin välissä eteensä katsoen, sormet vain tunnustelevat kummankin rivin vaatteita. Kun tulee oikean tuntuinen vaate, katsoo. Jos näyttää hyvältä, ottaa, kävelee kassalle.

  2. Ilmeisesti toiset tietävät mitä etsivät ja toisille shoppailu on kuin hartaustilaisuus?