Kulutusjuhla

Vappuhenkinen kuva-arvoitus – veikkaa ja voita!

pötkylätSain ulkomailta tuliaisia, joiden ulkoasusta oli hyvin hankala päätellä, mitä pötkylät sisältävät. Näitä esittelin myös Kulutusjuhlan hallituksen jäsenille lauantain kokouksessamme.

Siksipä onkin hyvä esittää näin vappuviikon kunniaksi tuotteet myös blogin lukijoille ja kysyä, mitä nämä teidän mielestänne voisivat olla.

Eli viereisessä kuvassa lähiotos pötkylöistä. Alakuvassa tuotteita tutkailevat Kulutusjuhlan Juuso ja Ilkka.

Ajatuksia siitä, mitä nämä voisivat olla, saa jättää kommenttiosastoon tai mailata (mariPISTEkoistinenATgmailPISTEcom). Parhaimman ehdotuksen (eli ei siis edes tarvitse veikata oikein) jättänyt saa yhden tuollaisen pötkylän.

Osallistua saavat kaikki paitsi ne kaverini, jotka jo tietävät, mitä nämä ovat. Mutta tietysti kaveritkin saavat liittyä Kulutusjuhlan jäseniksi tuttuun 10 euron vuosihintaan!

Lisäys eli vastaus 30.4: Pötkylät sain Georgiasta. Ne sisältävät pähkinää, joko kokonaisena tai murskana, ja päällä on siirappimainen kerros. Toiset tykkää, aika moni ei.
Sea saa vastauksensa perusteella tällaisen omakseen!

Äpy edistää sähköautoilua

Vappumeiningeissä kerrottakoon myös se, että Kulutusjuhla-blogi sai ilmaiseksi teekkareiden vappulehden Äpyn (norm. 10 e). Uniikkiäpyn konsepti todettiin humanistille hankalaksi, eli tuotteen pakkaaminen takaisin laatikkoon oli melkoisen vaativa tehtävä esimerkiksi Eko-Matille. Sisällön analysointiin emme sitten enää kyenneetkään.

img_2284Mutta sähköautoista kiinnostanuille tiedoksi, että Äpy lanseeraa äCorollan, Toyota Corollan vuosimallia 2005, jonka teekkarit konvertoivat yhteistyössä Fortumin ja Sähköautot-NYT! -yhteisön kanssa sähkökäyttöiseksi Hikiän pajalla. Projekti on esillä Kampin Narinkkatorilla nyt keskiviikkona 29. päivä.

3 Comments

  1. Kaupassa myydään nykyään eineshyllyllä jotain perunajuustojokuihme juttua. Olisikohan nuo samoja? 😀

  2. Pötkylät näyttävät ihan tuoreelta tamarindilta. Samaa kamaa saa tölkissä, käyutetään intialaisessa ja aasialaisessa keittiössä. Hyvää.

  3. Sea, ei ihan sellaisia 🙂 Mutta rohkeasta arvauksesta saat kyllä yhden tuollaisen itsellesi, kun pistät mulle osoitteen tulemaan 🙂

    Tapioq, no ei nyt ihan sitäkään.

    Eli kyseessä ovat pähkinää (kokonaista tai murskaa) sisältävät, siirappimaisella töhkällä päällystetyt makeat ”naposteltavat”. Nämä ovat Geeorgiasta.