Jo perinteeksi muodostunut Kulutusjuhla ry:n pikkujoulu-syyskokous järjestetään tänä vuonna teatterin merkeissä. Kulutusjuhla tarjoaa jäsenilleen Kokoteatterissa 14.11. Syktyvkarin Piru -esityksen alehintaan. Jäsenille lippujen hinnat ovat 18/10 € (norm. 20/12). Esitys alkaa klo 19.

Samana iltana on Kulutusjuhla ry:n syyskokous, jossa päätetään ensi vuoden toimintasuunnitelmasta, talousarviosta ja hallituksesta. Kaikki yhdistyksen jäsenet ja jäseneksi haluavat ovat erittäin tervetulleita kokoukseen! Kokous alkaa klo 17.30 Kokoteatterin kahvion muhkeilla sohvilla. Kokoustajille on tarjolla myös pientä purtavaa.

Kokoteatteri sijaitsee Helsingin Kaisaniemessä osoitteessa Siltavuorenranta 18. Paikalle pääsee rautatieasemalta mm. ratikoilla 3 ja 9.

Ilmoittaudu esitykseen minulle 10.11. mennessä: mattikoistinen (ät) yahoo.com. Maksutiedot toimitetaan ilmoittautuneille ennen esitystä.

Tervetuloa nauttimaan varmasti ajatuksia herättävään teatteriesitykseen ja rentoon kokoukseen. Ilta jatkunee teatterinkin jälkeen jossakin paikallisista elämyspalveluravintoloista.