Kulutusjuhla

Syyskokouspaikka vaihtuu: ravintola Kaisla Kaisaniemessä

Illan kokouspaikka ja suunniteltu pikkujouluteatteri vaihtuu, koska Koko-teatteriin on iskenyt sikainfluenssa. Syyskokous pidetään klo 17.30 alkaen ravintola Kaislassa. Sen jälkeen teatteriin Töölöön katsomaan ilmastonmuutosaiheista näytelmää ”Yhteinen päämäärä”. Edelleen tervetuloa! (Mari Koo)

5 Comments

 1. En ole tulossa paikalle, mutta kai vanhassa paikassa on opastus uuteen, ja kokous aloitetaan sen verran myöhässä että alkuperäiseen paikkaan tulijat ehtivät aloitukseen?

 2. Kaikille, jotka ovat Facebookissa ilmoittautuneet joko tuleviksi tai ehkä saapuviksi, on lähetetty viesti. Näistä niille tutuille, joiden numerot minulla tai sihteerillä on, on joko soitettu tai laitettu tekstari. Ja jep, vien lapun myös Koko-teatterin oveen.
  Valitettavasti kovin paljon emme voi kokouksen alkua myöhästyttää, jotta ehdimme siirtyä ajoissa Q-teatterille: Koko-teatterilta Kaislaan onneksi kävelee varsin nopeasti.

 3. Joo ei siinä mitään mutta virallisessa kokouskutsussa mainitun paikan vaihtaminen on vakava asia ja herkästi kokous muuttuu laittomasti koollekutsutuksi. Siinä kun helposti ollaan polkemassa jäsenen oikeutta osallistua kokoukseen – jos olisin itse ollut täältä Jyväskylästä tulossa, en välttämättä olisi mitään viestejänne saanut ennen kuin on liian myöhäistä.

  Mutta tämä vain jos joku jäsen vetää herneen nenäänsä. Itse en aio nostaa asiasta tämän enempää meteliä.

 4. Kokouspaikan vaihtaminen oli ”force majeure”, kun sovittu paikka pisti ovet kiinni sikainfluenssan vuoksi juuri kokouspäivänä. Kaikille kokoukseen ilmoittautuneille saatiin onneksi viesti henkilökohtaisesti, ja uusi kokouspaikka oli n. 5 min kävelyn päässä (alkuper. paikan ovessa lappu, ohjeet uuteen paikkaan ja minun puh.nroni, mutta ilmeisesti kukaan ei sillä ovella edes käynyt), joten kokous saatiin pidettyä ongelmitta. Tietysti pyrimme siihen, ettei tällaista tapahtuisi, mutta nyt muiden olosuhteiden vuoksi kävi näin.

 5. Jep, en epäile kokouspaikan vaihtamisen tarvetta. Lähinnä huolestuin tiedotuksesta (ilmoittautuneille ilmoittaminen ei riitä, jos säännöt eivät ilmoittautumista edellytä), mutta kuulostaa siltä, että se oli hoidettu asianmukaisesti.

  Kiitos 🙂