Kiusatun vastaisku -blogissa Nynny Nyhverö pohtii, miksi Åttå Drinkero mainos sai huomautuksen, kun moni muu mainos antaa oikeutuksen pilkkaamiseen: ”Mutta Clearasil-mainokset ovat saaneet pyöriä vuosikymmeniä. Niissä tehdään harvinaisen selväksi, että finninaamainen poika on pelkkä hylkiö, jota jokaisen nuoren kuuluu pilkata. Eikä finninaama saa naista. Ikinä. Paitsi sitten, kun on naamansa korjannut kuntoon Clearasilillä. [- – -] Mainonta aiheuttaa pojille kovia ulkonäköpaineita, antaa harhaanjohtavaa tietoa, syyllistää poikia joilla on iho-ongelmia, muokkaa nuorison käsityksiä kauneusihanteista, ja antaa koulukiusaajille lisää aseita kiusaamiseen. Tyttöjen ulkonäköpaineista on onneksi puhuttu paljon, mutta pojat ovat jääneet vaille huomiota. On todella ikävää, että patriarkaattia vastaan käytävän sodan uhreiksi joutuvat koulukiusatut pikkupojat.” (Mari Koo, kiitos Suviko)