Kulutusjuhla

Lehtitorin valikoiman laajuus hämmästyttää: yli 30 000 lehteä tilattavissa

Loippari hämmästelee eri lehtien nykyisiä nettitilausmahdollisuuksia: ”Oletteko ikinä katsoneet Lehtitorin valikoimaa? Se on nimittäin laajuudessaan henkeäsalpaava. Minä en ollut aiemmin katsonut sitä ajatuksella, mutta hetken selailtuani rupesin ihmettelemään valikoiman laajuutta. Oli pakko oikein katsoa mainitaanko sivuilla määrää. Sitten se ihmetys vasta tuli kun huomasin etusivulta seuraavan tekstin: ”Meiltä löydät yli 30 000 kansainvälistä ja kotimaista sanoma- ja aikakauslehteä. – www.lehtitori.fi

En vain ymmärrä miten olen onnistunut olemaan aiemmin huomaamatta tämän sivuston. Törmäsin siihen nyt kun työni puolesta tutustuin erilaisiin tilauspalveluihin. Ensimmäinen ajatus oli, että miksi en ymmärtänyt etsiä tällaista joskus vuosia sitten kun yritin parantaa kielitaitoani. Muistan miten työläästi aikoinaan etsin kustantajien sivuilta tilausmahdollisuuksia eri lehdille.” (Mari Koo, kiitos linkkivikistä Kaisa K:lle!)

3 Comments

  1. Tuo jutussa oleva linnki lehtitorille on rikki, se vie sivulle http://kulutusjuhla.fi/www.lehtitori.fi, jota ei tietenkään ole olemassa.

  2. Heippa,

    No, jopas oli melkoiset kehut – olikohan kirjoittajalla millaiset suhteet Lehtitoriin…?