Kulutusjuhla

Vierailu Kuluttajavirastoon sekä Kulutusjuhla ry:n kevätkokous torstaina 17. maaliskuuta

friday 4. marchta 2011 klo 12.38 kirjoittajana Mari Koo

Kiinnostaako kuulla, mitä Kuluttajavirasto oikeastaan tekee? Kulutusjuhla järjestää vierailun Kuluttajavirastoon torstaina 17. maaliskuuta klo 15.

Kuluttajavirastossa ollaan myös kiinnostuneita kuulemaan, mitä mieltä kuluttajat ovat heidän verkkosivuistaan ja sieltä löytyvistä palveluista. Jos et itse pääse paikalle ja mielessäsi on jotain sellaista, mitä olet halunnut kysyä tai kommentoida virastoa koskien, niin Kulutusjuhlan hallitus vie terveisesi perille.

Toivomme, että vierailuun osallistuvat ilmoittautuvat osoitteeseen kulutusjuhla (at) gmail.com tai Facebookin tapahtumakutsussa viimeistään 15. päivä.

Kuluttajaviraston osoite on Haapaniemenkatu 4 A, 7 krs eli se löytyy läheltä Hakaniemea.

Lämpimästi tervetuloa Kuluttajaviraston ja Kulutusjuhlan puolesta!

Kevätkokous vierailun jälkeen

Heti Kuluttajaviraston vierailun jälkeen järjestetään yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous oluthuone Milenkassa (Haapaniemenkatu 3-5, Helsinki) 17.3.2011 klo 17.15. Milenka on siis aivan Kuluttajaviraston vieressä.

Kevätkokouksessa käsitellään sääntöjen mukaisesti: kokouksen avaus; valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa; todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus; hyväksytään kokouksen työjärjestys; esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja tilintarkastajien lausunto; päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille; käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat. Mikäli haluat saada jonkin asian käsiteltäväksi kokouksessa, niin ilmoitathan siitä ajoissa sähköpostitse.

Ennakkoilmoittautuminen kokoukseen on suotavaa, muttei pakollista: sen voi hoitaa joko sähköpostilla tai Facebookissa. Tarjolla pientä purtavaa, juomat omaan piikkiin.

Kokouksen esityslista, tasekirja sekä tilintarkastuskertomus vuodelta 2010 toimitetaan jäsenille sähköpostitse.

Kevätkokoukseen voi tulla kurkkaamaan minkälaisia naamoja Kulutusjuhlan hallituksessa häärii, keskustelemaan blogin ja yhdistyksen tulevaisuuden toiminnasta tai muuten vaan kuluttamaan aikaa. Toivottavasti moni pääsee paikalle.

Jaa tietoa eteenpäin

2 kommenttia kirjoitukseen “Vierailu Kuluttajavirastoon sekä Kulutusjuhla ry:n kevätkokous torstaina 17. maaliskuuta”

  1. laura says:

    ooh! mä haluaisin erikoistua kuluttajaoikeuteen ja työ tai harjoittelu kuluttajavirastossa on yksi isoimmista haaveista. olisi kiva päästä käymään siellä ja näkemään toimintaa käytännössä! pitää laittaa korvan taakse pääsenkö silloin helsinkiin.

  2. […] Kulutusjuhla järjestää vierailun Kuluttajavirastoon torstaina 17. maaliskuuta klo 15. Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla tai Facebookissa. Oiva mahdollisuus kysyä kaikkea kuluttajaviranomaisten toiminnasta ja tietysti myös Kulutusjuhlasta! Lisäksi samana päivänä on Kulutusjuhla ry:n kevätkokous n. klo 17 ravintola Milenkassa. Tervetuloa myös sinne! (Mari Koo) […]

Kommentoi